Botanique är för tillfälligt stängt.

EN NY DIMENSION AV SALLADSMÅLTIDEN.

I slutet av mars öppnar Botanique i regi av Björn Frantzén. Restaurangen, med inredning från Svenskt Tenn, är en del av ett större gastronomiskt utbud signerat Frantzéngruppen. Tillsammans med Bobergs Matsal och Nordiska Kantinen samt Gaston vinbar kommer en rad olika smaker och behov att kunna tillfredsställas från tidig lunch till middagstid.

Som namnet Botanique antyder kretsar konceptet främst kring det ätbara från växtriket. Hit kommer du för att få uppleva en ny dimension av salladsmåltider, tack vare fokus på råvaror av hög kvalitet och med tydligt ursprung som kombineras på tilltalande – ibland oväntade – vis för att skapa balanserade rätter.

Välkommen i mars!


VI SÖKER PROVSMAKARE

Fyll i dina uppgifter så deltar du i utlottningen av platser till någon av de testmåltider som kommer att ordnas i anslutning till öppningen av Björn Frantzéns restaurangkoncept på NK:s plan 4.

 

 


Följ hela utvecklingen genom hashtag #NKFrantzen

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/frantzen/domains/botanique.se/wp/wp-content/themes/botanique_201601/page.php on line 41

VI SÖKER NYA ARBETSKAMRATER

Vi har nästan fyllt alla positioner på NK, är du intresserad av de sista så maila oss hela ditt CV så hör vi av oss. work@frantzengroup.se

KONTAKTA OSS

Vid övriga ärenden eller pressfrågor vänligen maila oss på info@frantzengroup.se